Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم ستوده در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: جشنواره فیلم عمار که در سال ۱۳۸۹ همزمان با اولین سالگرد حماسه نهم دی‌ماه شکل گرفت، صدای حنجره‌های سانسور شده و سیمای مردمانی است که در سپهر رسانه‌، جایگاه درخوری پیدا نمی‌کنند.

وی افزود: طی یک دهه، اکران‌کنندگان مردمی تلاش کردند پرده نمایش هنر مردمی را به دورافتاده‌ترین روستاها و حتی فراتر از مرزها، برسانند و در این مدت، استان فارس نیز همواره یکی از استان‌های پیشتاز در بحث اکران‌های مردمی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه از حیث مشارکت آثار تولیدی در سطح استان و حضور فیلمسازان استان فارسی در دوره‌های پیشین جشنواره، عملکرد قابل توجهی نداشته‌ایم 

مسئول جشنواره فیلم عمار در استان فارس ضمن اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان فارس اظهار داشت: متاسفانه از حیث مشارکت آثار تولیدی در سطح استان و حضور فیلمسازان استان فارسی در دوره‌های پیشین جشنواره، عملکرد قابل توجهی نداشته‌ایم که امیدواریم با مشارکت فیلمسازان توانمند هم استانی و جوانان با انگیزه این دیار هنرپرور و مردم هنردوست، شاهد حضور آثار بیشتری از استان فارس در جشنواره یازدهم باشیم.

وی ادامه داد: یازدهمین جشنواره این رویداد سینمایی، با حضور فعالان اجتماعی و فرهنگی و سینماگران ایران که در اندیشه تعالی سینمای انقلاب هستند در دی ماه امسال برگزار می‌شود.

ستوده افزود: این رویداد سینمایی در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «معرفی سوژه»، «فراخوان اکران مردمی» و «فراخوان های مردمی» برگزار می‌شود.

نماینده جشنواره فیلم عمار در استان فارس بیان داشت: در بخش «رقابت اصلی جشنواره» آثار دریافتی با قالب‌های داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه تلویزیونی، فیلم ما، فیلم‌نامه و نقد،مقاله و پژوهش‌های سینمایی، در  موضوعات «رویای ایرانی»، «پایش و پالایش اجتماعی»، «حافظه ملی»، «جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه ۸۸» با هم به رقابت می‌پردازند.

ستوده گفت: در بخش معرفی سوژه فیلمسازان، مسئله‌های مردم را در قالب «سوژه‌ها و ماجراهای قابل تبدیل به فیلم» پیگیری می‌کنند.

از عموم مردم دعوت می‌کنیم سوژه‌های خود را از طریق وب‌سایت جشنواره، به سینماگران پیشنهاد دهند

وی افزود: از عموم مردم دعوت می‌کنیم سوژه‌های خود را از طریق وب‌سایت جشنواره، به سینماگران پیشنهاد دهند و یا به‌طور خاص، سینماگران مورد علاقه خود را به ساخت فیلم از یک سوژه‌ دعوت ‌کنند.

این فعال فرهنگی گفت: در بخش فراخوان‌های مردمی، هر یک از مردم، تشکل‌های مردمی یا مؤسسات فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی می‌توانند موضوعات و دغدغه‌های مدنظر خود را به فیلمسازان پیشنهاد داده و با تعیین جوایز مادی و معنوی خود، آنان را به تولید اثر در آن موضوعات ترغیب نمایند.

وی افزود: متاسفانه تا کنون فراخوان‌های مردمی در استان فارس اجرایی نشده‌ است که امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های بسیار خوب موجود در سومین حرم اهل بیت(ع) و استان چهارفصل و هنرمندپرور فارس، شاهد این اتفاق در جشنواره یازدهم باشیم.

نماینده جشنواره عمار در استان فارس بیان داشت: در این بخش، عموم مردم می‌توانند با هر نوع دوربین تصویربرداری یا تلفن همراه از سوژه‌های محیط زندگی خود فیلم بسازند و در رقابت شرکت کنند.

وی افزود: موضوع ویژه این بخش، ظرفیت‌های استان ما که صدا و سیما و سایر رسانه‌ها به کلی به آن توجه نکرده‌اند؛ می‌باشد.

ستوده گفت: فراخوان اکران مردمی از دیگر بخش‌های جشنواره است که در این زمینه تاکنون فیلم­‌های جشنواره عمار در محل­‌های مختلفی مثل سینما، مسجد، مدرسه، دانشگاه، فرهنگسرا، خانه شهید، پارک، هیئت، پایگاه بسیج و… اکران شده است. به نمایندگی از دبیرخانه جشنواره برای یازدهمین دوره از کسانی که علاقه‌­مند به اکران فیلم­‌های جشنواره در محافل و مراکز مرتبط خود هستند دعوت می‌کنیم تا جهت اکران مردمی در تارنمای عمار فیلم ثبت‌نام نموده یا با ما در تماس باشند.

وی در پایان خواهان حضور پررنگ فیلمسازان و هنرمندان در سراسر استان فارس در بخش رقابتی جشنواره شد و عموم مردم و مراکز و سازمان‌ها را به مشارکت در بخش های فراخوان‌ها و اکران مردمی و فیلم ما دعوت نمود.

لازم به ذکر است که ثبت نام آثار ارسالی به دبیرخانه تا ۲۰ آبان و دریافت اصل آثار تا ۲۵ آبان ماه جاری ادامه دارد.

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره فیلم مشارکت رسانه مردمی عمار استان فارس اکران مردمی فراخوان ها عموم مردم فیلم عمار سوژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد

ایسنا/فارس مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس ضمن بیان ویژه برنامه‌های این مرکز برای انتخابات ۲۱ اردیبهشت، از اهمیت حضور پررنگ مردم پای صندوق‌های رای سخن گفت.

احمد پهلوانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه در مرحله اول به‌دلیل گستردگی انتخابات در کل استان، ۱۵ شبکه تلویزیونی راه‌اندازی شده بود، گفت: هر حوزه انتخابیه یک شبکه داشت که در این شبکه‌ها، هم معرفی نامزدها و هم مناظرات بین نامزدهایی که تمایل داشتند، انجام و پخش می‌شد.

وی افزود: به‌جز این، برنامه‌های تبیینی، تشریحی و ترویجی که از دوماه قبل از انتخابات شروع شده بود که به تناوب به آنها پرداخته می‌شد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس در خصوص اقدامات این مرکز برای مرحله دوم انتخابات نیز گفت: در دور دوم با توجه به اینکه تعدد حوزه انتخابیه نداریم و فقط دو حوزه فعال خواهند بود، برای هر کدام از نامزدهای انتخاباتی یک بسته تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای در نظر گرفته شد و برای هر حوزه نیز ۳ برنامه مناظره در نظر گرفتیم.

پهلوانیان با بیان اینکه برنامه مناظره در شیراز ۱۲۰ دقیقه بوده است، گفت: در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد با توجه به اینکه یکی از نامزدها حاضر بر شرکت در مناظره نشد، سه برنامه ۳۰ دقیقه‌ای ضبط شد و تنها نامزد حاضر، به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت. همچنین ۵ برنامه مخصوص معرفی نامزدها به مدت ۲۰ دقیقه، هر روز از سیما و صدای استان فارس پخش می‌شود و برنامه‌های مناظره هم یک روز در میان پخش می‌شود.

وی از گفت‌وگو با ۵ فرماندار شهرستان‌های درگیر انتخابات و همچنین سایر مسئولانی که در حوزه اجرا یا نظارت مسئولیت دارند، به عنوان سایر برنامه‌های صدا و سیما نام برد و گفت: همه این برنامه‌ها هم در بخش‌های مختلف سیما، صدا و خبر در حال انجام است. به‌خصوص که در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان که قرار است انتخابات به صورت تمام الکترونیک برگزار شود، برای آموزش به مردم و این که چه مراحلی را باید طی کنند، برنامه‌های تبیینی در هفته جاری پخش شده و می‌شود.

پهلوانیان در خصوص برنامه‌های صدا و سیما در روز انتخابات گفت: در مرحله اول با ۱۲۷ نقطه مختلف استان ارتباط زنده برقرار کردیم. از تمام شهرستان‌ها و تعداد زیادی از روستاها و نقاط مختلف شیراز، ارتباط زنده داشتیم. در دور دوم هم از ۵ شهرستان، حضور مردم را به صورت زنده پوشش خواهیم داد و شبکه فارس به طور کامل پای کار انتخابات خواهد بود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس در پایان بر لزوم شرکت مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: در این مرحله از انتخابات، ۳ نفر از نامزدها نماینده مجلس خواهند شد که این تعداد به اندازه تعداد کل نمایندگان برخی از استان‌هاست. پس باید بدانیم که انتخابات بسیار مهمی در پیش داریم. از طرفی هر چه نمایندگان با آرا بیشتری وارد مجلس شوند، یعنی از پشتوانه مردمی قوی تری برخوردارند و بهتر می‌توانند از حق و حقوق مردم در مجلس شورای اسلامی دفاع کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود