Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، همایش دومین سالگرد راه‌اندازی سامانه «فارس من» روز پنج‌شنبه ۲۲ آبان ماه ۹۹ با حضور عبدالمطهر محمدخانی سردبیر خبرگزاری فارس، حمیدرضا عسگری مدیر فارس من و جمعی از سردبیران سامانه «فارس من» در سالن همایش خبرگزاری فارس با محوریت پیشبرد اهداف این سامانه و تسهیل در رفع دغدغه‌های مردم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ابتدای این همایش حمیدرضا عسگری دبیر «فارس من» در جمع سردبیران ضمن اشاره به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌ برگزاری جلسات با حضور میهمانان بیشتر جهت قدردانی از مخاطبان، اظهار داشت: در این جلسه بناست روند فعالیت‌های «فارس من» و اینکه چه پیگیری‌هایی انجام شده و تا کجا پیش‌ رفته‌ایم را بازگو کرده ضمن اینکه مخاطبان هم‌ می‌توانند ضعف‌ها و کاستی‌هایمان را گوشزد کنند.

 

وی با بیان اینکه مشارکت‌های مردمی در «فارس من» نقش بی‌بدیلی در به ثمر رساندن مطالبات شهروندان در سطح جامعه دارد، گفت: یکی از ارزشمندترین مسائل برای مجموعه «فارس من»، وجود کمپین و حامیان آن و فعالیت بدنه مردمی در پیگیری و تحقق خواسته‌ها و مشکلات بسیاری از شهروندان دغدغه‌مند توسط مسؤولان مربوطه است.   

 

عسگری وظایف اصلی «فارس من» را صحت‌سنجی، ارتباط‌گیری و  انتشار مطالب برشمرد و خاطرنشان کرد: برای تحقق مطالبات مردمی در خبرگزاری فارس، ۳۰۰ خبرنگار پای کار بوده و «فارس من» هم  با گروهی فعال همواره درصدد پیگیری سوژه‌ها و رفع دغدغه‌های مردم در سطح جامعه در تلاش هستند.

مدیر سامانه «فارس من» بیان داشت: به ثمر رساندن مطالبات مردمی یکی از اهداف «فارس من» بوده بنابراین برای این مسأله همسو با برخی از مجموعه‌ها و رسانه ها گام برداشته‌ تا با همکاری این مرکز به اهداف‌مان دست یابیم.

 

وی اضافه کرد: همواره تلاش‌مان گسترش و توسعه شبکه‌های اجتماعی و صفحات شخصی مخاطبان «فارس من» است تا شهروندان در سطح جامعه بتوانند به راحتی با خبرگزاری ارتباط‌ دوسویه برقرار کرده و نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دهند. 

 

عسگری در ادامه با اشاره‌ به آموزش خبرنگاری سردبیران «فارس من» در جهت همکاری با این سامانه، تصریح کرد: در نظر داریم آموزش متناسب با سطح‌بندی مخاطبان صورت پذیرد به گونه‌ای که افراد در سطوح بالاتر تیک آبی دریافت کرده و به عنوان خبرنگار افتخاری برای مجموعه بخش «فارس من» فعالیت کنند.

 

* ارتباط مستقیم مردم با «فارس من» منحصر به فرد است

در ادامه عبدالمطهر محمدخانی سردبیر خبرگزاری فارس طی سخنانی با اشاره به دو ساله شدن بخش «فارس من» اظهار داشت: در زمان تأسیس «فارس من» چندان امیدی به دوام این سامانه نداشتیم و همواره نگران جذب حمایت سردبیران به حد نصاب ۱۰ هزار مخاطب بودیم اما اکنون شاهدیم به طور میانگین هفته‌ای چندین سوژه با امضاهای بالا به ثبت می‌رسد که این مسؤولیت ما را سنگین‌تر خواهد کرد.

وی گفت: در بدو شروع فعالیت «فارس من»، آگهی جهت استخدام سردبیری در روزنامه کثیرالانتشار منتشر کردیم. این اقدام در ذهن برخی‌ افراد چندان مطلوب نبود زیرا از یک جهت خبرنگاری نیاز به آموزش حرفه‌ای داشت و از سوی دیگر تبلیغ رسانه در رسانه‌ای دیگر محسوب می‌شد.

 

سردبیر خبرگزاری فارس در ادامه اضافه کرد: در طی اقدام استخدام سردبیری، سروصدای زیادی به پا شد و فعالان این بخش مورد انتقاد قرار گرفتند اما این اقدام یک پیام را می‌رساند و آن این بود که جایگاه مردم در «فارس من» به عنوان سردبیر واقعی باشد. اکنون با نگاه به خروجی «فارس من»، شاهد شکوفایی نسل تازه‌ای از رسانه در کشور هستیم که این یک کار منحصر به فرد در دنیاست.

 

محمدخانی به نقاط ضعف و قوت سامانه «فارس من» نیز اشاره کرد و گفت: به نتیجه نرسیدن سوژه، انتقاد دیگری از سوی مخاطبان بر مجموعه بود، در صورتی که این نشان‌دهنده ضعف نیست بلکه رسالت رسانه پیگیری مطالبات مردم و رساندن صدایشان به گوش مسؤولین است و ما با آگاهی از این موضوع که برخی از مطالبات به نتیجه نخواهد رسید، شروع به فعالیت کردیم. 

 

همچنین وی «فارس من» را تحولی نوین در دنیای رسانه و مطبوعات دانست و اظهار داشت: در گذشته فعالان رسانه روزانه در تکاپو به دنبال یافتن سوژه بودند اما اکنون شاهدیم خبرنگاران مجموعه فارس پشت میزشان با انبوهی از سوژه و مطالبات برای پیگیری و رفع مشکلات مردم مواجهند بنابراین با تجلی این تحول، تغییرات مهمی در مجموعه رخ داده است.

 

سردبیر خبرگزاری فارس در بخش پایانی صحبت‌هایش به تقدیر از سردبیران مردمی «فارس من» پرداخت و تأکید کرد: از اینکه برخی از سوژه‌ها به نتیجه دلخواه مخاطبان نرسیده است عذرخواهی و مشارکت‌های مردمی را در پاسخگویی مسؤولان مهم تلقی کردند.

 

و اما در ادامه همایش «فارس من»، تعدادی از سردبیرانی که سوژه‌های زیادی را به ثبت رسانده‌اند، نظرات و پیشنهاداتی را ارائه کردند که در زیر به بخشی از صحبت‌های آنها می‌پردازیم.

 

* بانوان با ایجاد هیأت‌های اندیشه‌ورزی پیگیر مطالبات «فارس من» هستند

صالح به عنوان نماینده منتخب گروه بانوان فعال در این همایش، اظهار داشت: با تشکیل گروهی با ۳ هزار عضو تحت عنوان مطالبه تلفنی در مجموعه مادرانه و پزشکان راه‌اندازی کرده و به مرور افراد دیگری نیز به جمع ما پیوستند. بنابراین با ایجاد هیأت اندیشه‌ورزی، مطالبات را بررسی و آنها را پیگیری می‌کنیم.

 

این فعال اجتماعی بیان داشت: گروه بانوان فعال «فارس من» در زمینه‌های مختلف صدا و سیما، جمعیت و... کارگروهی تشکیل داده و بنا دارند آن را به رشد و بالندگی برسانند. ما این گروه را تحت عنوان ذره‌بین فرهنگی در سازمان تبلیغات به ثبت رسانده و بناست گروه‌های مختلف بانوان را به این کمپین متصل کنیم.

 

همچنین وی تعاملی بودن فضای «فارس من» را برای افزایش حامیان مناسب دانست و گفت: به نتیجه نرسیدن و تکراری بودن برخی موضوعات باعث دلزدگی حامیان خواهد شد، اگر تدبیری اندیشیده شود سوژه‌های تکراری یکدست و حامیان با هم در ارتباط باشند، پیگیری‌ها به نحو مطلوب پیگیری خواهند شد.

 

* «فارس من» بستر فعالیت خبرنگاران مردمی را فراهم سازد

شعبانی دیگر سردبیر مردمی «فارس من» در ارتباط مجازی، این سامانه را رو به رشد توصیف کرد و گفت: تکراری بودن سوژه‌ها یکی از نقاط ضعف «فارس من» است بنابراین لازم است که یک هم‌افزایی در این مجموعه ایجاد شود تا افراد علاقه‌مند به حوزه خبری بتوانند به طور رسمی در خبرگزاری فعالیت کنند.

 

* تعاملی بودن «فارس من» اعتماد مخاطبان را تقویت می‌کند

امیر حسین هویدایی دانشجوی پزشکی فعال در «فارس من»، به ثبت سوژه‌های متعدد در این سامانه اشاره و خاطرنشان کرد: آشنایی طیف زیادی از دانشجویان با «فارس من» و در جریان قرار گرفتن این قشر از مشکلات هم طیف گروه‌ها از دستاوردهای مهم تعاملی بودن این سامانه است. 

 

دهقان مخاطب دیگر نیز در ارتباط تصویری ضمن تشکر از پیگیری  «فارس من» در جهت رتبه‌بندی معلمان، بیان داشت: در حال حاضر ما دو گروه فرهنگی ۲۰۰ هزار نفری، مطالبا‌ت‌مان را از طرق مختلف در بستر «فارس من» پیگیری کرده‌ایم. 

 

وارسته یکی از مخاطبان فعال «فارس من» نیز به نمایندگی از تشکیلات راه بیداری در این جلسه در سخنانی مبنی بر ثبت این تشکل در ستاد امر به معروف و فعالیت در بحث سیاسی و اجتماعی، بیان داشت: ۳۵۰۰ مخاطب آموزش‌دیده از جامعه و اصناف مختلف در تشکیلات راه بیداری به همت تعاملی بودن «فاس من» حدود ۴ ماه در مباحث فرهنگی مشغول به فعالیت هستند. 

 

افضلی دیگر سردبیر «فارس من» نیز با اشاره به علاقه‌ تعدادی شهروند سبزواری برای حضور در سامانه «فارس من» بیان داشت: این علاقه‌مندی نشان از رشد و موفقیت‌آمیز بودن این مجموعه می‌دهد.

 

* رسانه «فارس من» نقش پررنگی در حوزه سلامت ایفا کرده است

در ادامه این همایش باقری از سردبیران حوزه بهداشت حاضر در همایش ضمن تشکر از پیگیری گروه مردمی «فارس من» در حوزه بهداشت و سلامت، تصریح کرد: این سامانه در طرح افزایش جمعیت، بیمه ناباروری و مشکلات مربوط به آن در حوزه نظام سلامت، نقش پررنگی را ایفا کرده‌ است. 

 

* «فارس من» می‌تواند نقش محوری در تمدن‌سازی اسلامی داشته باشد

فاضل‌نیا دیگر سردبیر مردمی «فارس من» به تعداد حافظان قرآن در کشور اشاره کرد و گفت: ما در کشورمان نسبت به سایر کشورهای اسلامی از تعداد کمی حافظ قرآن برخوردار هستیم در حالی که طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب کشور ما نیاز به ۱۰ میلیون نخبه قرآنی دارد. بنابراین باید قرآن را محوریت تمدن‌سازی اسلامی در کشور قرار دهیم.

ملکی دیگر مخاطب حاضر در همایش «فارس من»، از پرونده سکه ثامن به عنوان پرونده جنجالی قوه قضاییه یاد کرد و آن را ناشی از بی‌توجهی وزارت صمت و بانک مرکزی دانست و گفت: در روند تحقیقات اعمال نفوذ برخی افراد باعث به نتیجه نرسیدن پرونده ۵۴۰ میلیاردی این موضوع شده است. این در حالی است که پرونده ما یک سال بدون نتیجه مفتوح است. 

 

در پایان سردبیر خبرگزاری فارس و مدیر «فارس من»  با اهدای کارت افتخاری خبرنگاری از حضور فعالان فرهنگی تقدیر و تشکر کردند. 

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: حمیدرضا عسگری خبرگزاری فارس فارس من مطالبات مردمی سردبیر خبرگزاری فارس تعاملی بودن فارس من سوژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو

به گزارش خبرآنلاین،پنج شرکت واردکننده از جمله ایرانخودرو و بهمن‌موتور، روی هم سه محصول برقی، یک خودرو بنزینی و یک گزینه هیبریدی را به سامانه یکپارچه بردند و این سری، جمعیت هدف، ثبت‌نام‌کننده‌هایی هستند که از زمان اسم‌نویسی در اسفند ۱۴۰۱ منتظر تعیین‌تکلیف و انتخاب خودرو وارداتی بودند. فرارو در خبری نوشت:قیمت‌های قطعی اعلام شده از سوی سامانه یکپارچه، شامل هزینه‌های جانبی می‌شود و طبق روال مراحل قبلی دوباره شاهد عرضه مدل‌هایی هستیم که بدون مشخص شدن قیمت نهایی در دسترس متقاضیان قرار گرفتند. قیمت نیسان سانی؛ حداقل ۱۶ هزار دلار

نیسان سانی نماینده شرکت جهان نوین آریا محسوب می‌شود و تنها خوردو بنزینی در این مرحله از فروش سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی است. طبق شنیده‌ها تا الان حدود هزار دستگاه نیسان سانی وارد کشور شده و شرایط برای اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه دیگر مهیاست.
نیسان سانی وارداتی که به‌خاطر فرم و قیافه قدیمی، خیلی‌ها را یاد خودروهای دهه‌های گذشته انداخته، بسته به تریم‌های مختلف چیزی بین ۱۶ تا ۱۹ هزار و ۳۰۰ دلار ارزش دارد.

قیمت نیسان سانی با این اوصاف نباید از یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون بیشتر باشد، اما همین الان قیمت نیسان سانی در سامانه یکپارچه فروش خودرو یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون اعلام شده و با اضافه شدن هزینه‌های جانبی این عدد احتمالا تا یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون بالا می‌رود.

قیمت لاماری‌ایما هیبریدی؛ حداقل ۲۰ هزار دلار

لاماری‌ایما هیبریدی را آرین پارس موتور به کشور آورده است. همان شرکتی که نسخه بنزینی لاماری را از سال ۱۴۰۱ وارد می‌کند و حالا برای اولین بار با نسخه هیبریدی لاماری‌ایما سروکار خواهیم داشت.

قیمت لاماری‌ایما هیبریدی چیزی بین ۱۹ تا ۲۰ هزار دلار است و با احتساب نرخ‌های فعلی حاکم به بازار، خرید لاماری‌ایما هیبریدی باید یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تمام شود.قیمت لاماری‌ایما هیبریدی، اما براساس جدول منتشرشده در سامانه یکپارچه، بدون احتساب هزینه‌های جانبی و مرسوم یک میلیارد و ۵۴۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است و بعید نیست موقع خرید، قیمت نهایی لاماری‌ایما هیبریدی به مرز یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون نزدیک شود.

لاماری‌اما هیبریدی نسبت به آن نسخه بنزینی که در این سال‌ها دیدیم، تفاوت‌های ظاهری جزیی دارد و مثلا شاهد یکسری تغییروتحول در طراحی سپرهای عقب و جلو هستیم.

لاماری‌ایما هیبریدی نسبت به نسخه بنزینی اندکی سنگین‌تر است، اما خب از طرف دیگر قدرت بیشتر و مصرف سوخت کمتری دارد.

خودروهای سامانه یکپارچه؛ رونمایی از اولین محصولات برقیایرانخودرو به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده خودرو در کشور، پابه‌پای واردکننده‌ها جلو می‌رود و در این مرحله با عرضه لونا وارد میدان شده است

قیمت هونگچی E-QM ۵؛ حداقل ۳۰ هزار دلار

هونگچی E-QM ۵ جزو اولین خط‌شکن‌های برقی در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی است و به‌خاطر آلایندگی کمتر، مالیات و عوارض کمتری دارد.

قیمت هونگچی E-QM ۵ برقی در دسته خودروهای ۳۰ هزار دلاری قرار می‌گیرد و حول‌وحوش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون می‌ارزد.
قیمت هونگچی E-QM ۵ در سامانه یکپارچه اتفاقا در همین محدوده یعنی یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون اعلام شده، اما به این عدد هزینه‌های جانبی هم اضافه می‌شود و قیمت هونگچی E-QM ۵ را بالاتر می‌برد.

هونگچی E-QM ۵ به کمک موتور برقی که دارد، ۱۹۰ اسب‌بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن‌متر گشتاور خروجی آزاد می‌کند و آن را از طریق گیربکس موجود روی محور عقب، به چرخ‌ها انتقال می‌دهد.

قیمت هوندا ENS ۱؛ حداقل ۲۷ هزار دلار

قیمت هوندار ENS ۱ به‌عنوان یکی دیگر از خودروهای برقی دومین مرحله سامانه یکپارچه فروش خودرو حداقل ۲۷ هزار دلار است. گفتیم حداقل، چون قیمت هوندا ENS ۱ در گران‌ترین تیپ تا ۳۳ هزار دلار بالا می‌رود، اما همان نسخه پایه که وارد کشور شده، ۲۷ هزار دلار یعنی تقریبا یک میلیارد و نقریبا ۶۰۰ میلیون ارزش دارد.

قیمت هوندا ENS ۱ البته در سامانه یکپارچه فروش خودرو به شکل علی‌الحساب اعلام شده و خریداران آن باید فعلا چیزی نزدیک یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون برای آن کنار بگذارند.

قیمت لونا؛ ۱۵ هزار دلار

لونا قرار است اولین خودرو وارداتی برقی ایرانخودرو باشد. جزو خودروهای برقی اقتصادی دسته‌بندی می‌شود و اساسا بین ۱۵ تا ۱۸ هزار دلار فروخته می‌شود. یعنی به پول خودمان حداقل ۹۰۰ و حداکثر یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان.

قیمت لونا ایرانخودرو با این حال مثل هوندا ENS ۱ به‌شکل علی‌الحساب اعلام شده و خریداران خودرو برقی ایرانخودرو باید تا تعیین‌تکلیف نهایی، ۹۴۵ میلیون به حساب ایرانخودور واریز کنند. فراموش نکنید لونا ایرانخودرو یک محصول تمام چینی است و برخلاف شایعاتی که شنیده می‌شود، فعلا برنامه‌ای از سوی ایرانخودرو برای مونتاژ وجود ندارد.

خودروهای سامانه یکپارچه فروش خودرو

خودرو

شرکت‌ واردکننده

قیمت جهانی

قیمت سامانه یکپارچه

نیسان سانی

جهان نوین

۱۶ تا ۱۹.۳ هزار دلار

یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون (بدون احتساب هزینه جانبی)

لاماری‌ایما

آرین پارس موتور

۲۰ تا ۲۱ هزار دلار

یک میلیارد و ۵۴۳ میلیون (بدون احتساب هزینه جانبی)

هونگچی E-QM۵

بهمن‌موتور

۳۰ هزار دلار

یک میلیارد و ۸۰۵ میلیون (بدون احتساب هزینه جانبی)

هوندا ENS۱

معین‌خودرو

۲۷ تا ۳۳ هزار دلار

یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون (علی‌الحساب)

لونا

ایرانخودرو

۱۵ تا ۱۷ هزار دلار

۹۴۵ میلیون تومان

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904015

دیگر خبرها

  • نخستین همایش هوش مصنوعی در برخوار برگزار شد
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای اولین بار در استان اصفهان
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • بلاروس: آماده میزبانی مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه هستیم
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی