Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@17:13:18 GMT

مردم سوژه‌ برای فیلم‌سازی معرفی کنند

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۷۶۰۵۳

مردم سوژه‌ برای فیلم‌سازی معرفی کنند

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نشست خبری یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور وحید جلیلی رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره، نادر طالب‌زاده  دبیر جشنواره و امین سردارآبادی دبیر اجرایی جشنواره، بعد از ظهر امروز (یکشنبه ۷ دی) به صورت مجازی برگزار شد.

سردارآبادی در ابتدای نشست گفت: سینما فلسطین که محل نمایش آثار بود، امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نمی‌شود و اکران‌ها به سامانه عماریار منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰ صبح پنجشنبه (۱۱ دی‌ماه) نخستین اکران آغاز می‌شود و ۱۰ صبح شنبه ۲۰ دی‌ماه آخرین اکران است. در اکران آنلاین، افراد به صورت جمعی می‌توانند فیلم ببینند و با کارگردان اثر به بحث و گفت‌وگو بپردازند. 

وی درباره موضوع «بلیت اختیاری» توضیح داد: مخاطبان فیلم‌ها پس از تماشای فیلم، متناسب با رضایتی که دارند با خرید بلیت به فیلمسازان جشنواره عمار برای تولید آثار بهتر و بیشتر کمک می‌کنند.

دبیر اجرایی جشنواره مردمی خاطرنشان کرد: هر سال اکران‌ها مردمی زودتر آغاز می‌شود و روز گذشته مستند «ماح» در یک اکران در شهر جهرم بیش از ۵۰۰ مخاطب داشته است و نوید این را می‌دهد که فیلمسازها می‌توانند مخاطبان خود را در همه ایران پیدا کنند.

جلیلی:مردم سوژه‌های مدنظر خود را معرفی می‌کنند

جلیلی در ادامه این نشست مجازی گفت: امسال در جشنواره عمار دو تقدیر داریم؛ خانم کلر ژوبرت مسلمان فرانسوی ساکن ایران و نویسنده حوزه ادبیات کودک، دیگری سیدمحمود رضوی تهیه‌کننده جوان و پیشرو سینمای ایران است که برخی کارهای ممتاز او خط‌شکنی در سینمای ایران محسوب می‌شد و خلأهایی در سینمای ایران را پر کرد.

وی ادامه داد: امسال به دلیل رعایت آیین‌نامه‌های بهداشتی، برنامه سینمافلسطین را نداریم و در عوض یک برنامه زنده هر شب در شبکه افق داریم. در آن برنامه به معرفی خانم ژوبرت بیشتر خواهیم پرداخت.

جلیلی به بخش «قصه ما» در یازدهمین جشنواره فیلم عمار پرداخت و گفت که این بخش میزبان قصه‌هایی است که در سینمای ایران به آن پرداخته نشده است و مردم سوژه‌های مدنظر خود را معرفی می‌کنند تا گنجینه عظیمی برای فیلمسازان فراهم شود. در حال حاضر هزار موضوع و قصه و شخصیت در سایت جشنواره گردآوری شده است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار سپس به معرفی دو کتاب پرداخت و گفت: سلول‌های بهاری‌ که خاطرات تولید سلول‌های بنیادی با محوریت دکتر بهارمند است و لذت سادگی که مجموعه تجربیات و خاطرات دست‌اندرکاران برگزاری مردمی جشنواره فیلم عمار را شامل می‌شود.

جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود به فروش ۷ میلیارد تومانی منطقه پرواز ممنوع اشاره کرد و گفت: اگر این ساخته عمار شکست می‌خورد، خیلی‌ها شمیشر می‌کشیدند و قلمشان را تیز می‌کردند، اما وقتی موفقیت آن را دیدند، مجبور به سکوت شدند. بدون هیچ اغراقی، هنرمندان جوان طلایه‌دار یک جریان قدرتمند در سینمای ایران هستند و عمار هم به سهم خود به آن‌ها کمک خواهد کرد.

وی گفت: امسال یازدهمین دوره جشنواره عمار برگزار می‌شود و بعضی هنوز عصبانی هستند که چرا عمار اینقدر انقلابی مانده است. یعنی عمار نه تنها دچار استحاله نشد، بلکه روزبهروز بر آرمان‌های انقلابی خود پافشاری کرد و نه تنها موجب ریزش نشد، بلکه سال به سال مشارکت بیشتر شد و از ۲۰ فیلم در دوره اول، به ۲۴۰۰ فیلم در دوره یازدهم رسیده است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار اذعان کرد: ما ناراحت نمی‌شویم که جشنواره عمار را نقد کنند. حتی بعضی خبرگزاری‌های وابسته به نهادهای انقلابی خیلی تند نقد می‌کردند و البته خیلی هم خوب است چون با نقدهای منصفانه، امکان آسیب‌شناسی و رشد جشنواره پدید خواهد آمد.

طالب‌زاده: شاهد بلوغ در جشنواره عمار هستیم

طالب‌زاده دبیر جشنواره هم در ادامه این نشست طی سخنانی گفت: شاهد بلوغ در جشنواره عمار هستیم؛ این جشنواره قلعه‌ای برای فیلمسازان معتقد و متعهد به انقلاب اسلامی است. جشنواره عمار به آزادی بیان توجه ویژه‌ای دارد و برخی آثار این جشنواره قابل پخش در تلویزیون نیست و به ارگان‌های مختلف بر می‌خورد؛ این جشنواره یخ‌های مصنوعی ممیزی را می‌شکند، چون اگر ما روایت نکنیم، دشمن روایت می‌کند. بنده برنامه‌سازان تلویزیونی را به دیدن آثار عمار تشویق می‌کنم تا آن‌ها را شکار کنند و برای ساخت برنامه دعوت کنند. 

دبیر جشنواره عمار در بخش دیگری از این نشست تصریح کرد: عمار یک فضای غیرتعارفی است و مشتقاتی مانند اکران مردمی هم آن را جذاب‌تر کرده است.

برچسب‌ها سید محمود رضوی جشنواره فیلم عمار اکران آنلاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید محمود رضوی جشنواره فیلم عمار اکران آنلاین سید محمود رضوی جشنواره فیلم عمار اکران آنلاین اخبار کنکور سینمای ایران جشنواره مردمی جشنواره عمار فیلم عمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم مصلحی در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: این جشنواره از قدیمی ترین جشنواره های فناوری در کشور است و نقش مهمی در توسعه واژگان و ادبیات دانش بنیان و فن آفرینی در فرهنگ عمومی و دانشگاهی داشته است.

وی هدف اصلی این جشنواره را معرفی شرکت های دانش بنیان موفق به سرمایه گذران دانست که  در راستای اثر گذاری بیشتر اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور دنیال می شود. 

بخش تامین مالی

معمولا مردم و شرکت های بزرگ از سرمایه گزاری در شرکت های دانش بنیان که فعالیت آنها مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته استقبال می کنند و در کمترین زمان سرمایه شرکت ها با مشارکت مردم تامین می شود و نیاز به گرفتن تسهیلات پیدا نمی کنند و در این دوره جشنواره ده طرح مهم اعلام فراخوان می شود.

وی افزود: در سال گذشته صندوق پژوهش شرکت فولاد مبارکه 1000 میلیارد تومان در تامین مالی شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری کرد و امسال 2000 میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته است.

معرفی بخش های هجدهمین جشنواره

بخش طراحان کسب و کار

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: بخش صاحبان کسب و کار یکی از بخش های این جشنواره است و شرکت هایی می توانند در آن شرکت کنند که اختراع و محصول خودرا تا سطح سه آمادگی تجاری سازی پیش برده و نمونه اولیه محصول را تولید کرده باشند. 9 طرح به مرحله نهایی این بخش راه یافته اند و سه طرح به عنوان برگزیده معرفی می شود.

مصلحی اضافه کرد: شرط ورود به نظام داوری در بخش طراحان کسب و کار شامل شاخص‌هایی چون فنی، قابلیت تجاری‌سازی، و آمادگی برای جذب حمایت از سرمایه‌گذار است.

بخش فن آفرینی و تجاری سازی فناوری

رئیس جشنواره شیخ بهایی گفت: هدف این بخش توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت ساز است؛ از این رو شرکت‌هایی می‌توانند در این بخش شرکت کنند که حائز  شرط نوآوری و فناوری در تولید محصول، تولید محصول و تجاری‌سازی بوده و حداقل ۵۱ درصد سهام شرکت‌ها متعلق به بخش خصوصی باشد.

وی ادامه داد: به منظور برقراری عدالت بین شرکت کنندگان، داوری‌ها در دو بخش شرکت‌های نوپا و رشد یافته به صورت مجزا انجام می‌شود. شرکت‌های نوپا شرکت‌هایی هستند که مدت عرضه محصولات به بازار ۳ سال کمتر است و شرکت‌های رشد یافته شرکت‌هایی هستند که بیش از ۳ سال محصول عرضه شده به بازار دارند. در مجموع 16 طرح به مرحله نهایی این بخش راه یافته اند.

 

مصلحی افزود: همچنین به منظور گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر محمود شیخ زین‌الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی ریاست‌جمهوری جایزه فناوری صنعت‌ساز به برترین طرح‌های فناورانه‌ای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده است، اعطا می‌شود.

بخش های جانبی جشنواره

نشست های تخصصی و کارگاه آموزشی 

رئیس جشنواره هجدهم ، نشست‌های تخصصی را از دیگر برنامه‌های جنبی این رویداد عنوان کرد و گفت: در این بخش متخصصان و صاحبنظران به بحث و  تبادل  نظر می پردازند و کارگاههای آموزشی برای مدیران شرکت های دانش بنیان ، مدیران و کارشناسان پارک های علم و فناوری و سایر علاقمندان برگزار می شود.

وی افزود: نمایشگاه یکی دیگر از بخش‌های این رویداد است و در آن فناوری‌های نوظهور و آینده‌نگر، فناوری‌های صنعت ساز، رفع نیاز صنعت در دوران تحریم، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی و نیازهای صنعت دارویی و مهندسی پزشکی ارائه می‌شود.

بخش فرصتهای سرمایه گذاری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی

رئیس جشنواره شیخ بهایی  در توضیح این بخش گفت: این بخش به عنوان یک برنامه پویا و دائمی مذاکرات بین دو بازیگر مهم این عرصه یعنی سرمایه گذاران فعال و طراحان کسب و کار و فن آفرینان علاقه مند به جذب سرمایه و توسعه بازار را تا حصول نتیجه دنبال خواهد نمود و نتایج مذاکرات در زمان برگزاری جشنواره هجدهم اعلام خواهد شد.

 در این رویکرد ضمن ایجاد شرایط لازم برای ارائه حرفه ای و استاندارد طرح های منتخب به سرمایه گذاران و حامیان عرصه فن آفرینی فرآیند سرمایه گذاری با برگزاری مذاکرات دوجانبه (B2B) طراح و سرمایه گذار تسهیل خواهد شد.

از ویژگیهای بارز این بخش میتوان به موارد ذیل اشاره کرد

-۱ آموزش و مشاوره لازم جهت ساماندهی هرچه بهتر و مناسبتر مذاکرات سرمایه گذاری

۲ کارشناسی طرحهای قابل سرمایه گذاری

-۳- حضور سرمایه گذاران و بازرگانان مختلف داخلی و خارجی

۴- ارائه کارگاه ها و نشستهای تخصصی انتقال تجربه توسط فناوران و شرکتهای موفق داخل و خارج از کشور

۵- حضور مدیران و کارشناسان کلیدی سازمانها و مراکز مهم کشور

در این بخش با برگزاری برنامه های متنوع فناوران شناسایی شده حاضر در جشنواره در زمینه های تخصصی جهت سرمایه گذاری مستقیم از طریق تبادل سهام و سرمایه و دیگر روشها به سرمایه گذاران کارآفرین فعال کشور یا سکوهای تأمین مالی جمعی معرفی خواهند شد. بدین منظور فرصتهای سرمایه گذاری ابتدا با کمک سازمانهای تخصصی همکار جشنواره ارزیابی و سپس به جامعه سرمایه گذاران معرفی می.شوند فرصتهای سرمایه گذاری میتوانند شامل یک یا برخی  از حالتهای ایده ای نو برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی دانش بنیان ،جدید طرح توسعه ای شرکتهای موجود و ارتقاء سطح فعالیتهای دانش بنیان این شرکتها فرصتهای تجاری و بازرگانی در حوزه تجارت محصولات دانش بنیان و سایر باشند.

بخش غیر مسابقه ای فرصتهای سرمایه گذاری شامل برنامه های مدون منسجم و پویایی به شرح زیر خواهد بود:

 ۱ - شناسایی و جذب سرمایه گذاران و سرمایه پذیران واقعی

۲- توانمند سازی سرمایه پذیران

انجام مذاکرات دوجانبه سرمایه گذار-سرمایه پذیر در رویداد پل» سرمایه گذاری جشنواره

-۴- شناسایی و معرفی جهت تأمین مالی جمعی طرح های فناورانه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای غزه اربعین سال ۱۴۰۳ را متفاوت و منحصر به‌فرد کرده است
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی